Γευσιγνωσίες

Η γευσιγνωσία δεν είναι απλά μια διαδικασία εκτίμησης ενός κρασιού ή ενός αποστάγματος. Η γευσιγνωσία ισορροπεί με μαεστρικό τρόπο ανάμεσα στην τέχνη και την επιστήμη, ενώ στο κελάρι της κάβας μας γίνεται με τρόπο μυσταγωγικό και χαρίζει μια αξέχαστη εμπειρία στους συμμετέχοντες. Σε βάθος 8,5 μέτρων κάτω από τη γη βρίσκεται το κελάρι της Κάβας μας. Εκεί, σε ένα χώρο ανάμεσα σε σπάνιες ετικέτες κρασιού, πραγματοποιούνται κάποιες μοναδικές γευστικές δοκιμές που αφορούν επαγγελματίες και συνεργάτες, αλλά και απλούς φίλους της Κάβα Αμπατζής. Σπουδαία ονόματα του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα έχουν περάσει από το χώρο μας, όπως και τα αντίστοιχα από τον τομέα των αποσταγμάτων.

Και κάτι ακόμα. Ο χώρος διατίθεται σε όποιον επιθυμεί να διοργανώσει τη δική του γευστική δοκιμή με κρασιά/αποστάγματα που μπορεί να επιλέξει ο ίδιος ή κατόπιν συνεννόησης μαζί μας. Τι θα λέγατε την επόμενη φορά να κανονίσουμε για εσάς και τους φίλους σας μια τυφλή γευστική δοκιμή όπου δεν θα γνωρίζετε τι θα δοκιμάζετε;

«Inside the… Cask». To Greek Whisky Association στην Κάβα Αμπατζής

Τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, το Greek Whisky Association επισκέπτεται το κελάρι της Κάβα Αμπατζής για ένα μοναδικό γευστικό event που έχει στόχο να μας μεταφέρει νοητά στο εσωτερικό των βαρελιών του βασιλιά των αποσταγμάτων.

Περισσότερα »