Η γευσιγνωσία δεν είναι απλά μια διαδικασία εκτίμησης ενός κρασιού ή ενός αποστάγματος. Η γευσιγνωσία ισορροπεί με μαεστρικό τρόπο ανάμεσα στην τέχνη και την επιστήμη, ενώ στο κελάρι της κάβας μας γίνεται με τρόπο μυσταγωγικό και χαρίζει μια αξέχαστη εμπειρία στους συμμετέχοντες. Σε βάθος 8,5 μέτρων κάτω από τη γη βρίσκεται το κελάρι της Κάβας μας. Εκεί, σε ένα χώρο ανάμεσα σε σπάνιες ετικέτες κρασιού, πραγματοποιούνται κάποιες μοναδικές γευστικές δοκιμές που αφορούν επαγγελματίες και συνεργάτες, αλλά και απλούς φίλους της Κάβα Αμπατζής. Σπουδαία ονόματα του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα έχουν περάσει από το χώρο μας, όπως και τα αντίστοιχα από τον τομέα των αποσταγμάτων.

Και κάτι ακόμα. Ο χώρος διατίθεται σε όποιον επιθυμεί να διοργανώσει τη δική του γευστική δοκιμή με κρασιά/αποστάγματα που μπορεί να επιλέξει ο ίδιος ή κατόπιν συνεννόησης μαζί μας. Τι θα λέγατε την επόμενη φορά να κανονίσουμε για εσάς και τους φίλους σας μια τυφλή γευστική δοκιμή όπου δεν θα γνωρίζετε τι θα δοκιμάζετε;

Sushi και Σαμπάνια. The Perfect Christmas Match

Chop sticks, soy sauce, ξύλινα πιατάκια, wasabi, nigiri, maki, sashimi στο κελάρι της Κάβα Αμπατζής και περάσαμε μια καταπληκτική βραδιά όπου η Ιαπωνία συμμάχησε με τη Γαλλία σε ελληνικό έδαφος.

Περισσότερα

Vinalia presents Loch Lomond & Glen Scotia

Η εταιρεία εμπορίου οίνων και ποτών Vinalia παρουσίασε σε επαγγελματίες του χώρου και σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, τα whiskies Loch Lomond & Glen Scotia.

Περισσότερα

Γευσιγνωσία Chivas Regal

Μία μαγική βραδιά είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μαζί με εκλεκτούς προσκεκλημένους την Πέμπτη το βράδυ στις 19 Νοεμβρίου.

Περισσότερα

10 Χρονιές Κτήμα Άλφα S.M.X.

Στη διάρκεια των ετών, το Κτήμα Άλφα εξελίχθηκε και πλέον διαθέτει στο οινοφυλάκιο του 14 ετικέτες, λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Περισσότερα