Cocktails

Η Vogatsikou 3 παρουσιάζει τα VeeVee South Village Cocktails

VeeVee South Village Cocktails. Οι μέρες του Covid 19 διαμόρφωσαν νέα δεδομένα για τα bars και τις τάσεις του cocktail. Συγχρόνως, μας υπενθύμισαν πόσο πολύτιμα είναι κάποια απλά πράγματα, όπως το να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου ποτό ή το cocktail σου στο μαγαζί που προτιμάς από τον barman που στα δικά σου μάτια έχει αποκτήσει και ιδιότητα… ψυχολόγου.

Είναι αυτές οι στιγμές, που πραγματικά συνειδητοποιείς ότι τα απλά αυτά πράγματα δεν αναμειγνύονται με άλλα πιο πολύπλοκα στη σφαίρα του περιττού, αλλά έχουν μια γλυκιά ρουτίνα, μια λογική ραντεβού, μια μυστικιστική επαναληψιμότητα που τα καθιστά ιερά σε όλους μας.

Δεν μπορώ να πω ψέμματα. Το να βαδίζω για δουλειά στη Θεσσαλονίκη, τους προηγούμενους μήνες δεν ήταν και το πιο εύκολο από ψυχολογικής πλευράς. Ωστόσο, η μαυρίλα των προηγούμενων ημερών δείχνει να σηκώνει το μαύρο της πέπλο και το ελληνικό καλοκαίρι, έστω και πιο δειλά, να έρχεται σιγά σιγά στις ζωές μας.

VeeVee South Village Cocktails Vogatsikou Myromeni Vatos Cava Abatzis

Αυτό όμως που μπορώ να πω με σιγουριά, είναι ότι με το social distancing επήλθε μια αναθεώρηση στον τρόπο που βλέπουμε το ποτό μας. Φυσικά και οι παλιές συνήθειες θα επιστρέψουν, αλλά όλοι γίναμε μάρτυρες του social media bartending, των Cocktails To Go, των Delivery Cocktails και φυσικά του House Drinking. Τάσεις που εκτινάχθηκαν αυτήν την περίοδο.
Κάποια από αυτά τα trends θα παραμείνουν. Κάποια προφανώς θα περιοριστούν ή και θα εκλείψουν. Αυτό φυσικά θα εξαρτηθεί από την επαναφορά στην καθημερινότητα και από έναν άλλο παράγοντα: την ποιότητα.

Πολλές φορές ρωτήθηκα από φίλους για τα θετικά του Covid 19.

Αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, τα θετικά, ειδικά με όρους αγοράς, είναι εξιδανικευμένες προσπάθειες να βρούμε κάτι με το ζόρι ή μακιγιαρισμένα… αρνητικά.

Ωστόσο, αυτό που θα τονίσω για πολλοστή φορά είναι η δυνατότητα των ποιοτικών στοιχείων να ξεχωρίσουν, καθώς η ποιότητα έχει αυτό που λέει ο γνωστός θείος μου James Mc Motsos: excellence and durability

“Η ποιότητα είναι αυτή που δημιουργεί awareness και αφοσίωση”.

Μια τέτοια ποιοτική ιστορία κρύβεται πίσω από αυτό το υπέροχο εγχείρημα, που αποδεικνύει ότι οι πιο πετυχημένες ιστορίες ξεκινάνε από μικρές ιδέες, πάθος και αγάπη. Α! Και μην ξεχνάμε το μεράκι.

Η ιστορία ξεκινά κάπου στο 2020 μ.Χ, στο νοτιότερο χωριό της Ευρώπης, την Ελλάδα.

Το South Village VeeVee Project είναι το νέο εγχείρημα της ομάδας Vogatsikou 3, η οποία διακρίνεται εδώ και χρόνια στο χώρο της εστίασης και στην τέχνη του cocktail, σε συνεργασία με τη διακεκριμένη και πολυβραβευμένη ποτοποιία, Myromeni Vatos, με στόχο να αναδειχθεί η αυθεντική εμπειρία του house drinking και να συνδεθεί με το κομμάτι της ποιότητας.  Τα δύο V συναντήθηκαν, και ένα ταξίδι γεμάτο μνήμες και παράδοση του τόπου μας, με αρώματα και γεύσεις από κάθε γωνιά, μόλις ξεκίνησε.
Η συνεργασία αυτή γέννησε το VeeVee Project, ενώ το «South Village» προκύπτει από την γεωγραφική θέση της Ελλάδας, τον τόπο-κλειδί στην ιστορία μας, στον χάρτη της Ευρώπης. Αρκετά ευφάνταστο δεν νομίζετε;

TREASURE IN A BOTTLE

Οι απίθανοι τύποι της Vogatsikou 3 δεν διστάζουν να προβάλλουν την αγάπη τους για την παράδοση και τα ελληνικά προϊόντα.

Σε κάθε μπουκάλι βρίσκουμε και μια ελληνική συνταγή εκτελεσμένη από ατόφια πρώτη ύλη. Όλα τα αρώματα και οι γεύσεις της ελληνικής γης ζωντανεύουν, ανοίγοντας απλά το καπάκι. Φρούτα, αιθέρια έλαια και βότανα σε πλημμυρίζουν και σε καθοδηγούν σε ένα ταξίδι πέντε αισθήσεων, που θα ξεδιπλώσει τις πιο έντονες θύμησές σου.

THE SOUTH VILLAGE SERIES

Μια premium εμπειρία cocktail από ελληνικά προϊόντα που θέλεις να απολαμβάνεις όπου και αν βρίσκεσαι.

Πέντε διαφορετικά cocktails με προσοχή στη λεπτομέρεια της συσκευασίας σε ένα γυάλινο μπουκάλι 200ml (δύο μερίδες / μπουκάλι) στοχεύουν να αποτελέσουν τη νέα μόδα και την πρώτη επιλογή σε μια ιδιαίτερη στιγμή στο σπίτι, παρέα με αγαπημένους φίλους, σε social events ή σε μια exclusive εμπειρία διασκέδασης, σε ένα beach party ή ακόμα και σε ένα πολυτελές resort.

Και το κυριότερο; Ευκολία. Αρκούν μόνο δύο απλές κινήσεις.

Τι μου αφήνει ως αίσθηση;

Πέραν του ότι μιλάμε για προϊόντα πολύ υψηλής ποιότητας, για μένα έχουν και κάτι άλλο πίσω τους. Έχουν μια Ελλάδα αισιοδοξίας. Μια Ελλάδα που τολμάει να χαμογελάει, να ονειρεύεται και να δημιουργεί. Και μια απόδειξη ότι:

Πάντα υπάρχει χώρος για καινοτομία.

Πάντα υπάρχει απόθεμα φαντασίας.

Πάντα υπάρχει περίσσευμα δημιουργικότητας.

Πάντα υπάρχει το μεράκι.

Και όταν όλα αυτά συνδεθούν με τον επαγγελματισμό και την κατανόηση της περιρρέουσας ατμόσφαιρας, τότε όλα ακολουθούν μια όμορφη αλληλουχία.

Τα υπέροχα αυτά cocktails μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όπως θα δείτε και παρακάτω.